Pudsning af facader i København

Store som små mureropgaver udføres

Som professionel murer i Bagsværd, kan simple såvel som avanceret projekter mestres. Vi arbejder ud fra vores faglige grundlag og har flere års erfaring inden for branchens felt.​

Murer som leverer solide resultater

Vi vægter kvalitet og holdbare løsninger, der er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis skræddersyet løsninger, der passer til boligens stil.​

Stor ekspertise i nybyg og renovering

Som murer udfører vi en bred vifte af opgaver, og vi har en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi løser alle former for opgaver, som f.eks. nybyg, renovering og reparation.​

Oppudsning og pudsning af facader

En oppudsning har stor betydning for dit murværk, og det kan præge enhver bygnings fremtræden. Murermester Mads Uhrenfeldt kan naturligvis stå for din næste oppudsning og pudsning af facader i København og omegnen deraf. 

Vi har mange års erfaring inden for oppudsning af vægge og facader. Kontakt os gerne og hør meget mere om din muligheder hos os.

Facaderenovering og oppudsning

Faceaderenovering udgør en stor betydning for nedslidte facader og murværk, som skal fornyes. Det er den ultimative løsning for dig, der ønsker, at facaden skal være indbydende og udgøre et flot visuelt udtryk udadtil. 

Hos Murermester Mads Uhrenfeldt tilbyder vi professionel facaderenovering, som skræddersyes til dig.

Reparation og pudsning af facader

Huller i facaden, afskallet maling, løst puds eller fugt i muren er få blandt mange skader, som er en konsekvens ved murværk, som er behandlet fejlagtigt. 

Jo ældre murværket er, jo større behov kan der blive for en facadereparation. Uanset skaden og i hvilket omfang skaden er, kan du være sikker på, at vi løfter opgaven.

Kontakt

Murermester Mads Uhrenfeldt​

CVR: 35704639

Klirevænget 41, 2880 Bagsværd

Telefon: 21 19 14 26

E-mail: mads@fam-uhrenfeldt.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

21 19 14 26

Copyright © 2023 Murermester Mads Uhrenfeldt.