Få nyt liv i dit hjem med renovering af hus

Store som små mureropgaver udføres

Som professionel murer i Bagsværd, kan simple såvel som avanceret projekter mestres. Vi arbejder ud fra vores faglige grundlag og har flere års erfaring inden for branchens felt.​

Murer som leverer solide resultater

Vi vægter kvalitet og holdbare løsninger, der er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis skræddersyet løsninger, der passer til boligens stil.​

Stor ekspertise i nybyg og renovering

Som murer udfører vi en bred vifte af opgaver, og vi har en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi løser alle former for opgaver, som f.eks. nybyg, renovering og reparation.​

Vi giver dit hus den overhaling, du ønsker

Kunne du tænke dig en flottere facade, nye trapper, et nyrenoveret badeværelse, en moderne tilbygning eller en anden form for renovering af hus, der kan bringe lidt nyt liv over dit hjem? Så er vi ved Murermester Mads Uhrenfeldt din lokale murer til at få dit projekt over målstregen

Vi kan stå for enhver renovering af murerarbejde – det simple såvel som avancerede, og det store såvel som mindre. Vi holder til i Bagsværd og kan stå for alle former for renovering af hus i hele området i byer som Lyngby og Gentofte. For os handler det altid om dine behov og ønsker til renoveringen. Vi står klar til at give dit hjem den overhaling, det trænger til.

Indendørs & udendørs renovering

Uanset om du vil gøre dit hjem mere moderne og stilfuldt, om du vil have mere plads, eller du bare er træt af at kigge på gammelt, dårligt håndværk, så kan vi klare din husrenovering.

Vi laver b.la. trapper, facader, nyt badeværelse og ombygninger m.m., og vi renoverer både indenfor og udenfor – selv når det danske vejr ikke arter sig præcist, som man kunne have håbet.

Når du skal have renoveret derhjemme, så er det altid en god idé at tale med en fagligt stærk murermester på forhånd. Med vores hjælp og vejledning kan du nemlig vide dig sikker på, at du får opgaverne lavet ordentligt, og at du får et godt resultat med de bedste materialer på markedet.

Ring til os for renovering af hus

Hvis du ønsker vejledning i forbindelse med renovering af hus, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og ser på, hvad du skal have lavet, så vi kan komme med et skræddersyet tilbud til dig.

Vi tilpasser os dine behov og står klar med faglig rådgivning, så du er sikker på at opnå det resultat, du søger. I fællesskab finder vi den bedste løsning.

Vi tilbyder også fugning og nybyggeri. Læs mere her.

Kontakt

Murermester Mads Uhrenfeldt​

CVR: 35704639

Klirevænget 41, 2880 Bagsværd

Telefon: 21 19 14 26

E-mail: mads@fam-uhrenfeldt.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

21 19 14 26

Copyright © 2023 Murermester Mads Uhrenfeldt.