Design din drømmebolig med et nybyggeri

Store som små mureropgaver udføres

Som professionel murer i Bagsværd, kan simple såvel som avanceret projekter mestres. Vi arbejder ud fra vores faglige grundlag og har flere års erfaring inden for branchens felt.​

Murer som leverer solide resultater

Vi vægter kvalitet og holdbare løsninger, der er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis skræddersyet løsninger, der passer til boligens stil.​

Stor ekspertise i nybyg og renovering

Som murer udfører vi en bred vifte af opgaver, og vi har en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi løser alle former for opgaver, som f.eks. nybyg, renovering og reparation.​

Murermester til nybyggeri og tilbygning

Drømmer du om et murstenshus, hvor du selv har været med til at bestemme hvor mange værelser, der skal være, hvordan huset skal indrettes, og hvilket design huset laves ud fra? Så er Murermester Mads Uhrenfeldt din professionelle murer, som kan løse enhver mureropgave inden for nybyggeri og tilbygninger.

Har du behov for at bygge helt nyt, eller ønsker du at udbygge boligens kvadratmeter med en tilbygning, kan du trygt henvende dig til os. Vi skræddersyer murerløsninger i forbindelse med tilbygninger og nybyggeri til folk, der bor i eller omkring Lyngby, Bagsværd og Gentofte. Vi er medlemmer af DI Dansk Byggeri, hvilket betyder, at vi rent faktisk kan leve op til de tårnhøje forventninger, vi selv og vores kunder sætter for os.

Få et unikt hjem

Lad det være slut med at bo i et standardhus, der ligner alle mulige andre i området. Med et nybyggeri – eller en tilbygning – får du et unikt hjem, hvor din egen personlighed kan få lov til at skinne igennem.

Som murermester kan vi tilbyde at mure hele dit nye hus. Går du derfor med tanker om at bygge et helt hus i mursten, kan du være sikker på, at vi kan løfte opgaven til aftalt tid og pris. Det kan lade sig gøre, da vi har mange års erfaring i branchen, og vi har vores faglighed på plads. Vi rådgiver naturligvis også gerne, hvis du ellers har lyst til at lade os drømme stort på dine vegne.

Kontakt os og lad os koordinere dit byggeri

Går du med tanker om at bygge et hus helt fra bunden, og ønsker du, at det skal være et opmuret hus, kan du trygt kontakte os og fortælle om dine byggedrømme.

Vi sørger for at koordinere byggeprojektet med alle de relevante samarbejdspartnere og håndværkere fra a-z, så du ikke behøver at bekymre dig om at tage kontakt til flere parter. På den måde gør vi det så nemt for dig at få bygget et helt nyt og unikt hjem, at det nærmest ikke kan betale sig at lade være.

Kontakt

Murermester Mads Uhrenfeldt​

CVR: 35704639

Klirevænget 41, 2880 Bagsværd

Telefon: 21 19 14 26

E-mail: mads@fam-uhrenfeldt.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

21 19 14 26

Copyright © 2023 Murermester Mads Uhrenfeldt.