Renovering af badeværelse efter dine drømme

Store som små mureropgaver udføres

Som professionel murer i Bagsværd, kan simple såvel som avanceret projekter mestres. Vi arbejder ud fra vores faglige grundlag og har flere års erfaring inden for branchens felt.​

Murer som leverer solide resultater

Vi vægter kvalitet og holdbare løsninger, der er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis skræddersyet løsninger, der passer til boligens stil.​

Stor ekspertise i nybyg og renovering

Som murer udfører vi en bred vifte af opgaver, og vi har en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi løser alle former for opgaver, som f.eks. nybyg, renovering og reparation.​

Lad os stå for at give dig et nyt badeværelse

Dagdrømmer du, mens du børster tænder, om et badeværelse med varme i gulvet, en ekstra håndvask, moderne klinker og større bruseniche? Så er vi hos Murermester Mads Uhrenfeldt de professionelle murere, du lige står og mangler.

Som din murermester kan vi hjælpe dig med at realisere dine dagdrømme om et lækkert og helt nyt badeværelse. Vi tilbyder renovering af badeværelse i områderne omkring Bagsværd, Gentofte og Lyngby, og vi kan tage os af hele byggeprojektet for dig. Så kan du trygt kigge med ovre fra sofaen, når vi skaffer de nødvendige blikkenslagere og øvrige håndværkere, der er brug for til opgaven.

Vi rådgiver om renovering af badeværelse

Når man skal have lavet sit drømmebadeværelse, er der mange ting, der skal tages højde for, og mange valg, der skal træffes. I denne proces står vi ved din side som din højre hånd og kan hjælpe dig med rådgivning. Det er din sikkerhed for, at stil, kvalitet og design går op i en højere enhed. Du kan derfor trygt kontakte os, når du mangler en murer til renovering af badeværelse!

I vores badeværelsesrenovering benytter vi os udelukkende af kvalitetsmaterialer, og vi arbejder ud fra en høj faglighed. Vi køber b.la. materialer i STARK, som leverer super gode kvalitetsmaterialer til en rigtig god pris. Det betyder selvfølgelig også, at vi kan lave et både billigt og suverænt stykke arbejde på et nyt badeværelse for dig.

Vi sørger altid for, at resultatet bliver, som vores kunder ønsker. Derfor er dialogen en meget vigtig faktor. Vi er altid imødekommende og forsøger at skabe en relation, hvor der er plads til et godt grin, mens vi samtidig går benhårdt og professionelt til opgaven, når først vi er i gang.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal du have nyt bad eller nyt badeværelse, så er vi firmaet med kompetencerne og de ansatte, der kan løfte opgaven med din renovering af badeværelse. 

Kontakt os derfor i dag, hvis du vil have et godt tilbud på dit (dag)drømmebadeværelse.

Vi tilbyder også renovering af hus eller nybyggeri. Læs mere her.

Kontakt

Murermester Mads Uhrenfeldt​

CVR: 35704639

Klirevænget 41, 2880 Bagsværd

Telefon: 21 19 14 26

E-mail: mads@fam-uhrenfeldt.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

21 19 14 26

Copyright © 2023 Murermester Mads Uhrenfeldt.