Vi tænker på fugning – så du ikke skal

Store som små mureropgaver udføres

Som professionel murer i Bagsværd, kan simple såvel som avanceret projekter mestres. Vi arbejder ud fra vores faglige grundlag og har flere års erfaring inden for branchens felt.​

Murer som leverer solide resultater

Vi vægter kvalitet og holdbare løsninger, der er i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tilbyder naturligvis skræddersyet løsninger, der passer til boligens stil.​

Stor ekspertise i nybyg og renovering

Som murer udfører vi en bred vifte af opgaver, og vi har en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi løser alle former for opgaver, som f.eks. nybyg, renovering og reparation.​

Få langtidsholdbare løsninger med fugning

Det kan godt være, at du ikke nødvendigvis tænker, at fugning er det mest interessante at tænke på i hele verden. Men så er det godt, at vi gør det. Gamle, slidte eller revnede fuger kan nemlig volde dig problemer i forhold til fugtskader og isolering, mens det samtidig kan ødelægge udseendet på dit murværk eller badeværelse. Lad derfor en professionel og erfaren fugemand om at få dine fuger til at spille.

Hos Murermester Mads Uhrenfeldt ved vi absolut alt, der er at vide om fuger – så du ikke behøver det. Vi tager os af fugearbejde overalt i området omkring Gentofte, Bagsværd og Lyngby, og vi sørger for at levere et langtidsholdbart resultat, så du ikke behøver at tænke på fuger igen de næste mange år.

Vi fuger badeværelser, murværk og meget andet

Hvis din fugning på badeværelset ved fliser er slidt og revnet, risikerer du, at der slipper fugt ind i konstruktionen og i værste fald gør slem skade her. På samme måde kan gamle fuger i dit murværk og ved dine vinduer medføre, at kold luft siver lige ind og giver dig problemer med kulde og varmeregninger.

Der er altså god grund til at få fornyet din fugning nu i stedet for at vente på større skader. Vi sørger naturligvis for, at du får et præcist, flot og langtidsholdbart resultat lavet med et solidt håndværk og de bedste materialer på markedet. I vores fugefirma er vi medlem af DI Dansk Byggeri, hvilket garanterer dig den høje kvalitet, vi her lover.

Kontakt os og overlad dine fuger til os

Hvis du selv har bidt mærke i, at dine fuger trænger til en kærlig hånd, eller hvis du ønsker, at vi kommer forbi og tjekker dine fuger igennem, så kontakt os allerede i dag. 

Vi indgår altid i en god dialog med vores kunder, og vi skræddersyer gerne et tilbud til dine opgaver. Fugning behøver således ikke være noget, du bruger unødvendig tid på.

Kontakt

Murermester Mads Uhrenfeldt​

CVR: 35704639

Klirevænget 41, 2880 Bagsværd

Telefon: 21 19 14 26

E-mail: mads@fam-uhrenfeldt.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

21 19 14 26

Copyright © 2023 Murermester Mads Uhrenfeldt.