Renovering i København

Renovering i København

Renoveringsopgaver

Renoveringsopgaver

Murermester Mads Uhrenfeldt er din lokale murer, som står for renovering i København og omegnen. Vi kan stå for enhver renovering af murerarbejde. Det er simpelt som avanceret murerarbejde, som mestres, og kan være af stor eller lille karakter. Det handler om jeres behov og ønsker til renoveringen. Vi laver b.la. trapper, facader og badeværelser m.m..

Indendørs & udendørs renovering

Det er en god idé at tale med en faglig stærk murermester, når det kommer til renovering i København. Både når det handler om renovering af murværk og diverse murerprojekter. Når der skal laves indendørs murerarbejde, kan du være sikker på, at vi har øje for selv de mindste detaljer, og vi arbejder udelukkende med materialer i den bedste kvalitet på markedet. Vi kan naturligvis også tilbyde udendørs renovering ifm. murerarbejde. Måske skal facaden ordnes og renoveres, eller måske skal trappen have en grundig og solid renovering?

Renovering i København

Vi tilpasser os dine behov og står klar med faglig rådgivning, så du er sikker på at opnå et resultat, som du søger. I fællesskab finder vi en løsning.