Din murer i København

Mads Uhrenfeldt er din murer i København

Murermester Mads Uhrenfeldt er din anerkendte murer i København, som kan stå for enhver mureropgave i hovedstadsområdet. Vi tilbyder at udarbejde en skræddersyet løsning, det vil blive lavet ud fra dine omstændigheder. Vi vægter den enkelte kundes ønsker og behov, og så står vi for at udføre professionelle murerløsninger i den absolut bedste kvalitet. Vi står klar til at mure for dig!

 

Dansk Byggeri

Murermester Mads Uhrenfeldt er medlem af Dansk Byggeri, så du ikke behøver at bekymre dig om vores faglige grundlag. Du er sikret garanti og et resultat i den bedste kvalitet.

Materiale af høj kvalitet

Der findes ingen holdbare løsninger uden solide kvalitetsmaterialer og fagligt grundlag. Derfor vægter vi kvalitetsmaterialer og professionelle løsninger til enhver opgave.

Solidt håndværk

Hos Murermester Mads Uhrenfeldt tilbyder vi aller former for murerarbejde i hele branchens felt. Lige fra simple reparationer og enkelte renoveringer til nybyggeri og tilbygninger.

Uforpligtende tilbud

Har du spørgssmål, eller ønsker du at høre meget mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig. Vi udarbejder et skræddersyet tilbud til netop din opgave.

Professionel murer i københavn og omegn!

Mange års erfaring som murer i København

Murermester Mads Uhrenfeldt er din murervirksomhed i Hovedstaden . Murerfirmaet har eksisteret siden 2004 og har de senest år leveret professionelle murerløsninger til kunder i Hovedstaden og omegn. Hos Murerfirmaet vægtes  den gode og grundige dialog, effektivitet og kvalitet.

Vi har et højt fagligt grundlag blandt vores team i murerfirmaet. Den høje faglighed gør det muligt at skræddersy hver enkel kundes opgave ud fra vedkommendes behov og ønsker. Vi står altid klar til en dialog, så vi kan få afstemt dit projekt ud fra dine ønsker.