Murermester i Lyngby & omegn - murermester Mads Uhrenfeldt

Murer i Lyngby og omegn

Professionel murer i Lyngby – udfører næsten alle mureropgaver inden for nybyg, renovering og reparation. Står du og skal bruge en murer til dit næste projekt derhjemme? Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud!

Din professionelle & fagligt stærke murermester i Lyngby og omegn

Udfører en bred vifte af mureropgaver i Lyngby og omegn

Vi udfører

Nybyg, renovering og reparation

Uanset projekt omfang, så kan vi hjælpe dig med mureropgaven. Vi har været i branchen i mange år, og har i tidens løb udført simple, men også avancerede murer projekter.

Vi leverer

Høj kundetilfredshed

Vi leverer holdbare løsninger til vores kunder, som lever op til kundens ønsker og behov. Vi har en løbende dialog gennem projektet, så vi helt sikker på i får det slutresultat, som i ønsker jer.

Murermester med

Murer i Lyngby med mange års erfaring

Vi løser mange forskellige former for mureropgaver i Lyngby og omegn. Vi kan i fællesskab med dig finde den perfekte løsning til din bolig. Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud!

Din garanti

Dansk Byggeri

Mads Uhrenfeldt er din professionelle murermester i København, som kan stå for simple såvel som avanceret mureropgaver i København og omegn. Vi er medlem af Dansk Byggeri, så du ikke behøver at bekymre dig om vores faglige grundlag, og du er sikret et resultat i den bedste kvalitet.

Murermester Mads Uhrenfeldt

Din murer i Lyngby med en bred vifte af kompetencer inden for murerbranchen

Nybyg

Murermester Mads Uhrenfeldt er din professionelle murer, som kan være behjælpelig med nybyg, hvad enten det er stort eller småt.

Renovering

Vi mestrer murer renovering inde som ude, og kan stå for enkelte renoveringer eller renovering af hele huset ifm. murerarbejde.

Nyt badeværelse

Murermester Mads Uhrenfeldt kan hjælpe dig med et nyt badeværelse eller renovering af samme. Vi står klar til at høre om dine ønsker.

Pudsning

Professionel pudsning, renovering og reparation af alle typer facader i København og omegn. Vi bruger de bedste metoder og produkter.

Trapper

Er det blevet tid til en ny trappe, kan du trygt henvende dig. Vi arbejder inde som ude og kan naturligvis stå for renoveringer og reparationer.

Spørgsmål?

Har du behov for rådgivning, eller har du eventuelle spørgsmål til vores arbejde, kan du trygt henvende dig allerede i dag.