Murermester i Gentofte & omegn - murermester Mads Uhrenfeldt

Murer i Gentofte og omegn

Står du og mangler en professionel murer i Gentofte eller omegn? Vi udfører næsten alle mureropgaver inden for nybyg, tilbyg og renovation. Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud!

Din professionelle & fagligt stærke murermester i Gentofte og omegn

En erfaren murer i Gentofte og omegn

Vi udfører

Store som små mureropgaver

Uanset projektet størrelse og sværhedsgrad, så vi din murermester i Gentofte og omegn. Med mange års erfaring i branchen har vi udført mange projekter for vores kunder, med stor tilfredshed til følge.

Vi leverer

Skræddersyet murer løsninger

Vi skræddersyer altid løsningerne til vores kunder, så de får præcis det resultat, som de ønsker. Fokus på kvalitet og holdbare løsninger, som stemmer overens med boligens stil.

Murermester med

Murermester i Gentofte med mange års erfaring

Vi løser mange forskellige former for mureropgaver i Gentofte og omegn. Nybyg, renovering og reparation er vores primære arbejdsopgaver, som vi igennem tiden har opnået en stor erfaring og mange kompetencer inden for. 

Din garanti

Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri, som er en garanti til dig som kunde, at vi kan levere et godt resultat. Vi kan udfører de simple mureropgaver, men med vores kompetencer kan vi også udfører avancerede opgaver, som kræver mere brainstorming inden udførelsen. Kontakt os uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på dit projekt.

Murermester Mads Uhrenfeldt

Din murer i Gentofte med en bred vifte af kompetencer inden for murerbranchens felt

Nybyg

Murermester Mads Uhrenfeldt er din professionelle murer, som kan være behjælpelig med nybyg, hvad enten det er stort eller småt.

Renovering

Vi mestrer murer renovering inde som ude, og kan stå for enkelte renoveringer eller renovering af hele huset ifm. murerarbejde.

Nyt badeværelse

Murermester Mads Uhrenfeldt kan hjælpe dig med et nyt badeværelse eller renovering af samme. Vi står klar til at høre om dine ønsker.

Pudsning

Professionel pudsning, renovering og reparation af alle typer facader i København og omegn. Vi bruger de bedste metoder og produkter.

Trapper

Er det blevet tid til en ny trappe, kan du trygt henvende dig. Vi arbejder inde som ude og kan naturligvis stå for renoveringer og reparationer.

Spørgsmål?

Har du behov for rådgivning, eller har du eventuelle spørgsmål til vores arbejde, kan du trygt henvende dig allerede i dag.